آموزش طرز تهیه موساکا (یونانی)


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم از مطالب خوشتون آمده باشد و از آن لذت برده باشید.در صورت تمایل در نویسندگی وبلاگ در قسمت نظرات برامون بنویسید. مدیریت وبلاگ" امیر حسین رحیم نظری"

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان MEGA WEB و آدرس megaweb.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار مطالب

:: کل مطالب : 608
:: کل نظرات : 23

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 674
:: باردید دیروز : 28
:: بازدید هفته : 714
:: بازدید ماه : 2656
:: بازدید سال : 74528
:: بازدید کلی : 259005

RSS

Powered By
loxblog.Com

آموزش طرز تهیه موساکا (یونانی)
سه شنبه 20 تير 1391 ساعت 22:1 | بازدید : 913 | نوشته ‌شده به دست AMIR HOSSEIN | ( نظرات )

 آموزش طرز تهیه موساکا (یونانی)

ابتدا بادمجان ها را با پوست به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش دهید. سپس آنها را نمک بزنید و 30 دقیقه صبر کنید...

 

مواد لازم برای 2 نفر :
بادمجان دلمه ای : 500 گرم 
 پودر پنیر پارمزان : 150 گرم 
 پیاز :  یک عدد 
 سیر : 2 حبه 
 گوشت چرخ کرده : 200 گرم 
 پوره گوجه فرنگی : 250 گرم 
 رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری 
جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپخوری 
 شکر : یک دوم قاشق چایخوری 
 پودر تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری 
پودردارچین : یک دوم قاشق چایخوری 
سس پنیر ; 250 میلی لیتر 
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم 
روغن مایع : به میزان لازم
 
طرز تهیه در ادامه مطلب...





:: موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: